Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Stahovací kalhotky Mitex Ama

Přidat recenzi

Těhotenské kalhotky - Mitex - kalhotky

Stahovací kalhotky Mitex Ama výrobek Stahovací kalhotky Mitex Ama. Stahovací kalhotky Mitex Ama. Zeštíhlovací kalhotky Mitex Ama ideální pro korekci postavy po porodu dítěte.... více »

Kde koupit

Ověřený zákazník Spodní prádlo - Leontýna

František

Přidáno: 14. srpna 2011

Zakoupeno v Spodní prádlo - Leontýna

• I přes latexový proužek se vzadu shrnují

celkem dobrý, zvykla jsem si

• Ano
  • Ne (1)
Ověřený zákazník Spodní prádlo - Leontýna

Pavla

Přidáno: 30. května 2011

Zakoupeno v Spodní prádlo - Leontýna

• určitě pro.perfekně stahuje bříško po porodu.rozhodla jsem se pro tento produkt protože po porodu mam vystouple bříško a než se dam uplně do formy tak mi v tom pomáha.

vybrala jsem si tento produkt protože po druhem porodu mi zustala vytahan kuže na břichu a toto spodní prádlo mi dodalo seběvědomi,protože mi pěkně bříško stahlo.
jsem velice spokojena se spodním prádle,je z příjemneho materialu a velmi pohodle.
určitě bych doporučila tento produkt.
cena určitě odpovída kvalitě.kalhotky jsou vhodne pro maminky po porodu,určitě jsou velmi pohodlne
jedina nevyhoda u mě byla vzala jsem si větší velikost než jsem měla,po porodu jsem si připadala macatější tak jsem automaticky vzala větší velikost,nepředpokládala jsem že by mi menší velikost byla.

• Ano (2)
  • Ne
Daniela

nováček

Daniela

Přidáno: 8. ledna 2011

• pohodlné a velmi elegantní a učiné spodní prádlo dobrá možnost při zakoupení přes internet a rychlá obědnávka

zboží jde snadno zakoupit přes internet cena je nízka

• Ano (1)
  • Ne